Faceți căutări pe acest blog

luni, 9 mai 2011

Un început promiţător

Ieri 8 mai 2011,înca de la deschiderea ziarului căvnicari au accesta pagina de internet, ceea ce mă face sa cred ca aceasta idee venită spontan o să aibă parte de succes. În mai puţin de doua ore de la deschidere numărul accesărilor a fost unul substanţial, peste 80 de vizualizări.Aşa că dragi căvnicari din toate colţurile lumii nu uitaţi....Gazeta Căvnicarilor "Un cotidian cu şi despre Cavnic" este aproape de voi.

4 comentarii:

  1. Bravoooo! Sustin aceasta idee. Consider ca o pagina pentru si despre Cavnic si cavnicari este un pas inainte. Nu vreau sa-l contrazic pe prietenul meu Mircea Crisan, dar nu toti care utilizeaza internetul agreeaza facebook-ul.
    Iar ca sugestie, o alianta cu un literat(Ella Tusi de exemplu), ar fi un mare sprijin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot ca sugestie. Poate poti sa te gandesti la schimbarea cuvantului "Gazeta", din titlu. Se poate confunda sau asimila cu alte publicatii. Poti face un brainstorming pt aceasta.
    Cu respect, Daniel Pode.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari si chiar avem nevoie de un cotidian online.Cum spune si Daniel, multi sunt cei care nu vad in facebook un loc de unde sa afle noutati si stiri, acestea sunt mult mai citite pe site-uri specializate.Propun sa nu treci pe facebook aceste stiri, decat linkul noului titlu, asa o sa poti vedea cu siguranta cati vizitatori unici ai pe zi.Pe viitor, ca si un sfat, cand o sa dispui si de ceva banuti, dar nu foarte multi, fa niste fluturasi cu acest site si raspandestele in cutiile postale din blocuri si de la case.SUCCES!

    RăspundețiȘtergere
  4. sa sti ca e o idee buna cu fluturasi,si chiar am auzit pareri de bine din partea celor plecati afara, care chiar sunt curiosi ce se mai intapla in oras

    RăspundețiȘtergere