Faceți căutări pe acest blog

luni, 9 mai 2011

Coteţe abandonate


Dacă acum cîţiva ani căvnicarii care locuiesc la bloc abişnuiau să crească prin spatele blocurilor animale precum găini, porci,porumbei ba chiar şi capre, acum s-au descotorosit de ele din anumite motive lasănd în paragină anexele construite ilegal care serveau ca şi adăpost animalelor sau păsărilor.
Mai nou oamenii s-au reprofilat pe agricultură,facudu-şi straturi printre coteţe si amenajându-si mici „colţuri de rai personale” .
Dacă treci pe strada 1 Mai poţi observa „ruinele” acestor coteţe care formează un peisaj de suburbie indiană. Deşi acestea sunt abandonate primăria nu a făcut nici un demers în vederea demolării acestor construcţii dezgustătoare, care servesc acum adăpost câinilor vagabozi şi lucrul cel mai dureros, spaţiu de joacă pentru unui din copii.
Ar trebui luate măsuri cât mai repede posibil deoarece aceste construcţii hidoase distrug peisajul înconjurător al oraşului.

2 comentarii:

  1. Deschiderea unei liste cu masuri care ar trebui intreprinse, in Cavnic, cred ca i-ar ajuta pe cei care sunt in masura si pot sa "miste lucrurile".

    RăspundețiȘtergere
  2. E dezolanta imaginea cu ,,ruinele''cotetelor!Oare de ce nu se face ceva pentru salubrizarea acelor zone?

    RăspundețiȘtergere